تهران- خ شهید بهشتی-چهار‌راه پاشا-شماره 185
021-22837988
021- 88502740

ساخت چیپ RFID با قابلیت مقاومت در برابر هکرها

گروهی از محققان MIT و TI، موفق به ساخت یک چیپ RFID شده اند که بنا به ادعای آن ها، غیر قابل هک شدن است. این دو تیم اذعان دارند که حفاظ ویژه ای برای مقابله با حملاتی که چیپ های مدرن را به ستوه آورده اند، ساخته اند. حملات Side Channel و حمله قطعی منبع تغذیه از شناخته شده ترین موارد هستند که امنیت کارت های اعتباری بانکی را تهدید می کنند.

چیپ RFID

محافظت در برابر حملات Side Channel

حملات Side Channel وقتی رخ می دهند که حمله کنندگانی که در نزدیکی هستند، می توانند داده های عملیات رمزنگاری شده توسط چیپست را ببینند، ذخیره کنند و یا تحلیل و آنالیز کنند. آن ها می توانند نوسانات مصرف برق را تحت نظر بگیرند و با جمع آوری مقدار زیادی اطلاعات، پس از مدتی می توانند کلید رمزنگاری را که برای اجرای تراکنش های امن تراشه به کار می رود، استخراج کنند.

محققان MIT و TI می گویند، چیپی طراحی کرده اند که به طور منظم کلید رمزنگاری را بر اساس یک مولد اعداد تصادفی، تغییر می دهد که در سرور بانک هم اجرا می شود. این دو به صورت متوالی کار می کنند و کلیدهای منحصر بفرد را برای هر کارت تراکنش ایجاد می کنند. این راه حل باعث می شود که حملات Side Channel  تقریباً غیرممکن شوند.

چیپ RFID

محافظت در برابر حملات قطعی منبع تغذیه

این حمله هنگامی صورت می گیرد که حمله کنندگان درست زمانی که چیپ می خواهد کلید جدید تولید کند، منبع تغذیه الکتریکی چیپ را قطع می کنند. وقتی منبع تغذیه بر می گردد، چیپ تولید کلید رمز جدید را فراموش می کند و با کلید قبلی به کارش ادامه می دهد. با این کار حمله کنندگان می توانند تا زمانی که اطلاعات لازم را جمع آوری می کنند، چیپ را مجبور به استفاده از کلید قدیمی بکنند. سپس می توانند حمله Side Channel را عملی کنند.

محققان این مشکل را با استفاده از اضافه کردن یک خازن ۳٫۳ ولت، ساخته شده از کریستال فروالکتریک انجام داده اند که می تواند انرژی اضافه لازم را برای ادامه واتمام عملیات پس از قطع شدن منبع انرژی و ارسال داده ها به ۵۷۱ سلول مختلف ذخیره سازی ۱٫۵ ولتی، ذخیره کند.

چیپ RFID

وقتی منبع انرژی مجدداً متصل می شود، اولین کار شارژ مجدد خازن ۳٫۳ ولتی است. سپس اطلاعات قبلی را از سلول های ذخیره سازی بازیابی می کند و کارش را از جایی که قطع شده بود، ادامه می دهد.

تمامی این عملیات پس از یک مرحله آزمایش مورد تأیید قرار گرفته اند، اما باید در نظر گرفت که کار آن ها تنها یک نمونه اولیه و آزمایشگاهی است و سال ها طول می کشد تا این نوع چیپ ها آماده تولید انبوه شوند. این محققان نتایج پژوهش های خود را در کنفرانس مدارهای حالت جامد که در سانفرانسیسکو برگزار شد، ارائه کردند.

آبان ۵, ۱۳۹۷

نظر بدهید